Tilbakelevering

Som regel er alle veldig positive før festen til å levere utstyret slik de fikk det, men så har det gått noen dager, og man er sliten og lei... derfor vil jeg presisere følgende:

 - De hvite gummistrikkene må holdes adskilt i egen pose, som du legger i baggen for metallkryssene. Jordspydene må holdes adskilt i egen pose, som du også legger i baggen for metallkryssene. Ikke bland alt i en haug.
-  Lange teltstenger skal i lange bagger. Behold føttene/skoene/sokkelen/dingsen under beina på.
 - Kryss/hjørner skal i egen bag. Dette er de med skruer. La skruene være i. Ikke sleng baggen rundt slik at disse knekker.
- Takduk og vegger skal legges i samme bag for teltstørrelser opp til 5x8. 5x10 og større telt har én bag for sidevegger og én bag for tak. Du må vaske bort flekker og sørge for at dukene er så rene som mulig, og helst bør det leveres tørt med mindre noe annet er avtalt.
-  Kortveggene i partyteltet (veggene som ikke har vindu) består av tre enkeltdeler som er festet i hverandre med borrelås. Disse må du feste sammen igjen hvis du har adskilt dem, så veggen er hel når neste kunde pakker det ut. Da slipper neste kunde å legge puslespillet med å finne ut hvilken del som tilhører hvor.
 - Stoler og bord må rengjøres og være klar for neste utleie.
- GULV skal pakkes i bunter på syv og syv, og alle taggene skal peke i samme retning, slik at to av flatene i buntene blir glatte. Dette er for at man skal kunne stable lettere, og at det ikke skal gjøre vondt å bære dem.
- Hvis du er en av dem som ønsker  å levere ting utenom ordinære tider så koster det 75 kroner, og det er ikke sikkert jeg får vært der når du leverer. Du må da sørge for å legge ting pent på plass etter avtale med meg... alle stoler i samme retning, alle bordene må stables på militært vis. Se for deg at obserten i kompani Lauritzen følger med på overvåkningskameraet. Du må sende sms når du leverer og du må sende meg et bilde. Teltet kan du legge på en europal  utenfor garasjen, og presenning over hvis det skal regne. Vipps 75 kr til 555315.

Enten må du tåle voksenkjeft eller betale ekstra hvis du påfører meg unødvendig arbeid. Det koster ingenting å gjøre det riktig når du rigger ned, men det koster mye å rette opp alle feil.

Hvis det var noe du ikke var fornøyd med, et bord eller en stol som ikke funka, eller et hull i en teltduk, så er det viktig at du sier ifra om hvilket objekt det gjaldt, slik at jeg bytter ut til neste kunde. Merk stolen/bordet eller hva det måtte være så jeg ikke må funksjonteste hver eneste gjenstand etter du har levert.

Kan partyteltet leveres fuktig? 

Vel...helst ikke. Men går det ikke an å få det tørt så sørg i hvert fall for at det er rent. Ofte skal det leies ut neste helg også, og da går det bra med litt fukt, men hvis ingen skal ha teltet helgen etter så er det bedre om vi avtaler et senere innleveringstidspunkt, slik at teltet kan få tørket før du tar det ned. Se på værmeldingen for å planlegge når det er lurt å ta nedrigg. Vanligvis koster det ekstra å levere på andre tidspunkt, men hvis det skyldes tørking så er det selvsagt en fordel for meg som du ikke trenger å betale for. Men husk å avtale med meg!