Du har bestilt! Les her:

Hvis jeg har sendt deg lenken til denne siden så har du blitt skrevet opp i ordreboka mi, og da må du lese dette:

Vask --- Rengjør ting som har blitt møkkete mens du leide det.

Partytelt ---Pakk teltet ned i baggene slik det var. Lange stenger i lange bagger, korte stenger i kort bag. Duk i kort bag. Ikke del opp kortveggene, men la veggen være hel slik at neste kunde slipper puslespill med hvilken bit som skal hvor.

 La skruene i alle kryssene stå inni, ikke skru dem helt ut, fordi da blir det bare mer jobb                           for neste kunde.

Hvis en skrue harknekt, så bruk bare tape til å feste. Si gjerne ifra ved levering at noe har knekt så jeg kan erstatte eller legge ved en gaffatape til neste kunde.

Legg alltid hvit strikker og jordspyd i egne poser, som du kan legge oppi baggen med kryss når du leverer.

Jeg tar ikke ansvar for vær og vind. Sikre teltet med jekkestropper hvis det blåser og du ikke vil at det skal velte over katta til naboen. Lån gjerne av meg gratis hvis du ikke har selv. 1 jekkestropp per pose for å unngå kaos.

Hvis du har leid mer enn ett partytelt så må du være PINLIG nøyaktig på at teltet kommer tilbake i de samme posene, med de samme delene. Det er utrolig ergerlig når neste kunde ringer meg og sier de mangler en endevegg eller en stang eller eller noe som gjør at jeg må ut å finne løsninger. Trikset er å gjøre det helt ferdig med det ene teltet før du tar ned det andre teltet, og at teltet er i rett bag. Baggene er fargekodet. Et telt kan feks ha gul tape på baggene.

Stoler --- Ikke legg stoler ned på bakken. De blir skitne og fortere slitt. Stable alltid stoler i samme retning for at det skal bli mindre oppripig og mer stabilitet.

Bord --- Ikke legg bord oppå noe som gjør at det blir hull i dem. En liten stein i hengeren din lager hull hvis du legger bordet oppå.

Skader --- Si ifra hvis noe har blitt skadet, så får du mye mindre faktura fra meg enn du gjør når neste kunde oppdager dette og jeg får masse kjeft i tillegg. Mye kan fikses med gaffa og ved å erstatte enkeltdeler. Hvis du har leid stoler og en av stolene er ødelagt, så kast den. Ikke lever tilbake 100 stoler og fortell meg at 1 av de er skadet. Jeg refunderer hvis noe er skadet.

Gulv --- Pakk gulv i bunter på syv og syv. Legg alle gulvbrikker i samme retning så hver bunt får to glatte sider. Det gjør det lettere å stable, bære, transportere og telle.

Henting --- Sjekk fanen "Hvor stor plass tar det" for å beregne hvor stor bil/tilhenger du trenger. Henting er i Nannestadgata 20A, Lillestrøm. Onsdager kl. 17-20. Min garasje er den til venstre av de tre. Adressen synes godt på Google Maps. Betaling av restbeløp på stedet til vippsnr. 555315. Hjelp meg å huske på at du får med deg alt du har bestilt. Skal du ha partytelt så sørg for at du får med hvite strikker og jordspyd. Enkelte ganger kan det være at noen kunder kommer samtidig, så da er det bare å vente litt. Jeg ekspederer så fort jeg kan.

Tilbakelevering --- Mandager kl. 17-20. Får du ikke levert i åpningstiden så lag en egen avtale. Stable ting da slik jeg anviser. Stolene skal alltid stå i samme retning og med fremsiden mot deg. Alltid si ifra når du leverer så jeg får registrert deg. Ikke sett noe foran naboens garasjer.