SPØRSMÅL OG SVAR

Når betaler jeg? 500 kr i forskudd for å reservere, resten betales på Vipps 555315 ved henting.

Følger det med vegger? Ja.

Kan veggene tas av? Ja, du bestemmer selv hvilke du vil ha oppe. Du kan lage inngang fra alle sider.

Er det vanntett? Ja, de tåler regn og en del vind, men ikke storm. Det er hagefest-telt, og leietaker står ansvarlig for å levere tilbake teltet i samme stand.

Når kan jeg hente? Ta kontakt en uke før du skal ha festen din, så avtaler vi et tidspunkt du kan komme, f.eks. torsdag ettermiddag. Og så kan du levere mandag, eller vi finner noe annet som passer. Vi er fleksible, og du betaler ikke ekstra.

Hvor henter jeg? I Nannestadgata 20 i Lillestrøm. Lett å komme til med bil og tilhenger. (Avtal tid på forhånd).

Er det lett å sette opp? Ja, de fleste gjør dette fint selv. Det tar gjerne 1-2 timer å rigge opp et telt. En lett manual og en to minutter videofilm viser deg hvordan du gjør det.

Hva skjer hvis noe blir ødelagt? Hele teltet blir ikke ødelagt. Hver del kan erstattes. En vegg koster ca. 1000, en metalldel koster ca. 300,-.

Kan jeg få pakkepris? Tidligere hadde vi høyere priser og ga pakketilbud, men siden de fleste bestiller pakker uansett så har vi redusert prisene i prislista, og alle betaler likt. 1 stol koster 20 kroner. 10 stoler koster 200. Så du kan lett regne sammen selv hva det koster. Det er ingen skjulte kostnader. Prisreduksjon gjøres først når bestillingen går over 10 000 kroner, men maks inntil 5 %.

Kan du sende til andre byer? Frakt koster 1000 kroner per time vi kjører til og fra deg.

Jeg har firma, kan jeg få faktura med mva. spesifikasjon? Ja. Oppgi org.nr og e-postadresse.

Kan jeg avbestille? Ja, men du taper da forskuddet på 500 kroner. Potensielt sett har vi sagt nei til flere andre fordi du har reservert teltet de ønsket. Hvis du justerer antallet stoler fra 40 til 30 så betaler du bare for 30, men si ifra tidlig hvis du vet det kommer færre gjester enn først antatt.

Kan jeg kjøpe teltet? Ja, alt er til salgs for rett pris.

Er det mulig å kun bestille gulv? Ja.