Etter henting av telt

Pass på at du har fått med deg alt. Til partytelt skal det separat være jordspyd og stropper.

Hvis jeg ikke var tydelig på det under utlevering så gjentar jeg det her: Teltet kan ikke vaskes når det er pakket ned. Sørg for å gå over med fuktig klut på flekker før du tar det ned, og pakk aller helst når det er tørt. Be heller om å levere senere enn å levere vått. Hvis det ikke er noe annet valg enn å levere fuktig så si ifra ved levering slik at jeg får merket det. Fukt ødelegger teltet.

Pakk det ned slik du fikk det, og hold stropper og jordspyd separat. Om du kan tørke over stoler og bord også så blir jeg og neste kunde veldig glad, og ikke minst datteren min, fordi hun mener jeg bruker alt for mye tid på denne jobben:)  

Manual blir sendt på SMS til iPhone-brukere og på e-post til Android-brukere, ved henting. Ikke fått? Etterspør.


Link til alle mine youtube-videoer om blant annet oppsett. Finn den som er aktuell for deg.:


Og du, takk for at du har leid. Jeg vet du kunne valgt andre, eller kanskje ikke, men uansett hyggelig å ha deg som kunde. Ha en fin fest!
Skriv inn tekst her