INSTRUKSJONER

Sørg for at bestillingen din er registrert! Jeg får mange forespørsler og spørsmål om telt, men du har ikke bestilt før du har fått bekreftelse fra meg om at du er ført opp i ordreboka. Ikke anta noe. Når det gjelder bryllup, konfirmasjon og andre fester er det lite rom for misforståelser. Avtalen skal være klinkende klar.

Trykk på link under for å se video av oppsett av telt og for en presentasjon av stoler, bord og gulv.

https://youtube.com/playlist?list=PLxVehSVRgpfQMfiNDrXuFr3BJwQHXlUro

OVERLEVERING: Avtal tidspunkter med meg uken i forveien for festen din. DU å sende MEG melding. Ideelt har jeg disse arbeidstidene:

UTLEVERING onsdag KVELD 17-20.

INNLEVERING mandag KVELD 16-20.

FRAKT OG RIGGING TILBYS PÅ TORSDAGER 17-21.

Hvis tidene ikke passer deg så finner vi nok noe som passer. De fleste har festen sin i helgen, men det er kjekt å få levert ut tidlig slik at man unngår for mye stress. Du betaler ikke noe ekstra.

Når du henter telt:

OBS! Sørg for at du får med deg alt, inkludert jordspyd, hvite stropper og en manual. Manual sendes på sms til iPhone og på e-post til Android-brukere. Betal restbeløp til Vipps 555315 ved overlevering.

Opprigg:

1. Se youtube-videoen først. Finn frem manualen jeg sendte på sms/e-post. Legg ut alt metal. Sett sammen det som blir taket. Fargekoding gjør det enkelt!

2. Trekk over takduk.

3. Løft teltet opp på den ene langsiden og ta på bena (merket hvit tape)

4. Gå innunder teltet og sett på hvite stropper langs begge kortsidene (ikke langsidene enda) for å feste duken til metallet.

5. Løft opp teltet på den andre langsiden og sett på bena.

6. Sett på vegger. Veggene med vindu skal være på utsiden av bena.

Nedrigg

1. Vask vekk flekker på teltvegger med fuktig klut. Det samme gjelder stoler og bord og ev. annet utstyr.

2. La teltet tørke. Avklar om teltet kan leveres fuktig. Hvis teltet ikke skal leies ut neste helg må det leveres tørt for å unngå råte.

3. Start med å ta av bena på teltet, og så sier resten seg selv. Tørk vekk flekker på taket etter bena er tatt ned.

4. Brett duk på rent og tørt underlag.

5. Pakk slik det lå. Lange stenger i lange bager. Kryss i egen bag. Duk i egen bag. De største teltene kan ha flere bager til duk, en for tak og en for vegger.

6. IKKE legg jordspyd og stropper og manual sammen med alt det andre. Hold det separat og lever separat slik at det ikke blir kaos. Ikke putt det oppi noen av bagene. Ha det i en pose eller legg oppå.

7. Hvis noe er galt med teltet eller du har vært uheldig så gjør ikke det noe, det viktigste er at du sier ifra slik at jeg kan rette det opp til neste kunde. Det er VELDIG uheldig om man ikke sier ifra bare fordi man er redd for å måtte betale noe i erstatning. Alle enkeltdeler kan erstattes.